#5 “Schatje, ik ben MOE-der”

“Ik ben moeeeeee” roep ik naar mijn man. “Ja, je bent ook moeder” roept hij terug. “Hé, moe-der!” “Alsof we zijn gemaakt om moe te zijn. Top titel voor de volgende blog.” Thanks babe 🙂

“De vermoeidheid valt me nog wel mee” zeg ik een aantal weken terug. “Ja, wacht maar tot je weer gaat werken” zegt een moeder van twee. Pfoe, wat had ze gelijk. En ook echt dat soort vermoeidheid waar je niet meer weet wat je met jezelf aan moet . Imaily heeft daar de laatste tijd ook erg veel last van. Ze gaat dan hysterisch huilen. Het scheelt niet veel of ik huil met haar mee. Heel zachtjes hoor, niet hysterisch.
Werkweek twee zit er deze week weer op en ik voel het wel. Hoe is het ook mogelijk om na 3 maanden, met een kleine die nog niet de hele nacht doorslaapt, weer te gaan werken en alle andere activiteiten weer op te pakken. Dit weekend zou ik weer meezingen in de kerk, mijn fitness abonnement is weer in gegaan…. al met al, drukte dus.
Ik ben moe, en dat is oké. Het is soms teveel en dat is ook oké. Dus dit weekend zingen is afgezegd, de sportschool wacht nog maar even en meer werken gaan we ook zeker nog lang niet doen. En dat is ook oké!

Ik ben trots op mezelf. Ik voel me ook niet schuldig, want ik ben MOE-der 

😄

DNNT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: