#3 Gewoon een fase, toch?

“mama heeft soms twee handen nodig…”

I know what I said!! Ik wilde niet alleen maar de boobie provider zijn. Degene die ze alleen maar nodig heeft om te overleven. Ik wilde echte liefde. Een “wat is het mooi dat er straks een mensje rondloopt dat zoveel van je houdt en alleen bij jou wilt zijn” soort liefde. Met nadruk op de “alleen bij jou wilt zijn”.
Begrijp me niet verkeerd. Ik vind het geweldig om zoveel met m’n kindje te kunnen zijn, MAAR MAMA HEEFT SOMS TWEE HANDEN NODIG 🙂
En nu is papa ziek. Zijn hoofd kan al die decibellen niet aan. En Imaily is heel goed in een behoorlijk aantal decibel produceren. Dus heel fijn dat hij thuis zit, maar niet fijn dat hij haar niet kan verzorgen, omdat ze blijft schreeuwen en blijkbaar alleen stil is bij mama. Let wel: zónder de boobie. Dus misschien toch wel echte liefde!
Papa dreigt al om zijn spullen te pakken en te vertrekken, want hij kan toch niks doen. Maar laten we hopen dat het maar een fase is en papa bij ons kan blijven. Ze zal later wel inzien dat we nergens zijn zonder hem. Papa geeft wel de beste badjes en dan is ze stil en vrolijk. Maarja, de hele dag in bad gaat ook niet. Het is gewoon een “mama”fase, toch?

Ps. Voor alle doorgewinterde mama’s met geweldige tips&tricks… laat ze aub achter in het contact formulier. BVD

DNNT

2 gedachten over “#3 Gewoon een fase, toch?

 1. Nichie.. Trots op jou!!

  Omdat je aangeeft dat ze niet perse de borst zoekt. Zou ik denken aan geur.
  Geef haar je pyjamashirt ( desnoods met lekkende melk vlekken 😉 ). Of papa doet een shirt van jou aan.

  Who knows!!

  Love.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: